•  

    JÍDELNÍ LÍSTEK  od 18.6.2018

    • PONDĚLÍ: Špenátová

    270 g Pečené kuře na másle, vařené brambory, ovocný kompot

    130 g Vepřová pečeně po myslivecku, vařená rýže nebo bramborový knedlík

    450 g Žampionové rizoto s vínem a parmazánem

     

    • ÚTERÝ:Gulášová
    • 130 g Křenová nebo koprová omáčka s vařeným hovězím, houskové knedlíky

    130g Plněná vepřová kapsa vejci s hráškem, pečené brambory, majolková omáčka

    • 450 g Šopský salát s toastem a kuřecím plátkem

     

    • STŘEDA : Hovězí s mletým masem a zeleninou

    130g Vepřové žebírko se šunkou a vejcem, vařené brambory

    • 130 g Krůtí na kary, vařená rýže se šunkou

    450 g Švestkové kynuté knedlíky s tvrdým tvarohem, máslem a cukrem

     

    • ČTVRTEK: S rýží a hráškem
    • 130 g Segedinský guláš z vepřové plece s troškou smetany, houskové knedlíky

    130g Smažený vepřový řízek nebo řízek z kuřecího stehna , mačkané brambory s pažitkou

    450 g špagety s parmskou šunkou, sušenými rajčaty, parmazánem, ….

    • PÁTEK : Frantfurtská polévka
    • 130 g Jelení kostky na víně, rakouské špecle nebo rýže
    • 130 g Drůbeží špíz po cikánsku, vařené brambory nebo rýže

    450 g  Těstovinový salát s vařeným vajíčkem, hermelínem a zeleninou, pečivo

    www.fisergastro.cz

    737 035 737