• JÍDELNÍ LÍSTEK od 16.7.2018

     

    • PONDĚLÍ: Čočková polévka

    130 g Drůbeží špíz grilovaný, vařené brambory, hořčičná omáčka

    130 g Vepřové pečeně přírodní, bramborový knedlík s kousky žemle, kedlubnové zelí

     

    • ÚTERÝ:Slepičí polévka s kapáním a zeleninou

    130 g Libový vepřový bůček pečený na černo, domácí bramborové šišky s cibulkou a podmáslím

    Krůtí prso na bylinkovém másle s petrželkou, vařené brambory

    450 g Halušky s tatranskou bryndzou a se slaninou

    • STŘEDA : Hovězí se zeleninou a vejcem
    • 130 g Smažené kuřecí prsty nebo smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka k sýru
    • 130 g Knedlo – zelo – vepřo / dva druhy masa – vepřové a uzené + dušené čerstvé zelí /
    • 450 g Italský zelenino-sýrový salát s rajčatovou bagetkou – zelenina, italská uzenina, pečená cuketa, nakládané sýry, ….

     

    • ČTVRTEK :  Žampiónový krém

    130 g Hovězí krk dušený na pepři, houskové knedlíky

    130 g Pečená mořská štika na másle, nové brambory s dušenou zeleninou

    450 g Neapolské bramborové noky –pečená rajčata, restovaná italská slanina panchetta, česnek, parmazán

    PÁTEK: Drštková z mletých drštěk

     XXL 180 g Dobrá sekaná, vařené brambory, kyselá okurka

    130 g Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, vařená rýže nebo vařená kolínka

    450 g Špagety Aglio, Olio e Peperoncino – česnek, olivový olej, parmazán, petrželka

    www.fisergastro.cz

    737 035 737