Dovezeme raut i oběd

JÍDELNÍ LÍSTEK OD 22.10.2018

PONDĚLÍ: Fazolová polévka

 

250g Pečené kuře na másle, bramborová kaše s máslem

130 g Vepřové žebírko přírodní, vařená rýže nebo vařené těstoviny

450 g Penne al arrabiata – krátké italské těstoviny s pálivou klobásou, česnekem, petrželkou, rajčaty, …

 

ÚTERÝ : Slepičí s masem a nudleni

 

130 g Vepřový řízek v bramboráku, zeleninový salát

130 g Frankfurtská hovězí pečeně, houskové knedlíky nebo rýže

450 g Špagety s dary moře v citronové omáčce s bílým vínem, sýr

 

STŘEDA: Rajčatová s rýží

 

130 g Smažený vepřový řízek nebo smažené kuřecí domácí nugety v sezamu, vařené brambory, kyselá okurka

130 g  Katův šleh z vepřových nudliček, vařená rýže

450 g Velké bílé fazole / ty největší co existují /, s masem, rajčaty a sýrem, velmi pálivé, pečivo

 

ČTVRTEK. Zákusek

 

130 g Vepřový guláš, chléb

Z DŮVODU BEZPROUDÍ POUZE JEDEN POKRM L

                                                                                                               

PÁTEK: Řeznická gulášová polévka

 

130 g Koprová nebo křenová omáčka s vepřovým masem, houskové knedlíky

200 g XXL Pečený domácí vepřový prejt, vařené brambory, zelný salát s cibulkou

450 g Těstovinový salát s kuřecím masem, brokolicí, jogurtovou zálivkou, pečivo

 

737 035 737

www.fisergastro.cz