• JÍDELNÍ LÍSTEK od 23.4.2018
  • PONDĚLÍ: Špenátový krém se smetanou
  • 130g Segedinský guláš z vepřové plece, houskové knedlíky
  • 450/130 g Maďarské kuřecí rizoto, kyselá okurka, sýr
  • 450 g Bageta plněná salátem Coleslaw, grilované čevabi, pikatní cibule, pečené brambory…

 

  • ÚTERÝ: Vývar s masem a nudlemi
  • 150 g Smažený karbanátek se sýrem, vařené brambory, mrkvový salát
  • 130 g Kuře na paprice se zakysanou smetanou, vařené těstoviny
  • 400 g Italské těstoviny torteliny plněné tvarohem riccota, houbami a černým lanýžem s restovanou šunkou – VYPRODÁNO

 

  • STŘEDA : Čočková polévka
  • 130 g Pečený libový vepřový bok, bramborové knedlíky, čerstvé dušené zelí
  • 130g Šunkofleky s uzenou kýtou, okurkový salát
  • 450 g Hamburger z hovězího a vepřového masa, rajče, zelené saláty, cibule, lehce pikantní majonézová omáčka, ….

 

 

  • ČTVRTEK: Frantfurtská polévka
  • 130 g Smažený vepřový řízek, vařené brambory, kyselá okurka
  • Klasický hovězí guláš, houskové knedlíky nebo chléb
  • 450 g Špagety restovaným španělským saláme, mladým listovým špenátem, parmazán a troška smetany

 

  • PÁTEK: Krupicová s vejcem
  • 130 g Cmunda po kaplicku s uzenou krkovicí s červeným zelím
    • 130 g Vepřová maso dušené v mrkvi, vařené brambory
  • 450 g Těstovinový salát s chřestem, rolkou z kuřecího masa v sezamové krustě, opečené toasty…
  • fisergastro.cz
  • 737 035 737