Dovezeme raut i oběd

         

JÍDELNÍ LÍSTEK OD 18.11.2019

PONDĚLÍ: Krupicová s vejcem

 

130 g Maďarský perklet / dušené vepřové maso na paprice, zelenina, červené víno, cibule / , bramborové knedlíky

130 g Kuřecí prso pečené s jarní nádivkou,  šťouchané brambory, máslová omáčka

450 g Špagety s omáčkou z lesních hub a smetany, sýr

 

 

ÚTERÝ :  Polévka s masovou rýží

130 g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky

130 g Krůtí roláda pečená na másle a česneku, bramborová kaše

400 g Plněný řeznický chléb. / pečený bok, uzená plec, kyselá okurka, nakládaná cibule, hořčice,…, „Strejčkovo sádlový chléb“

 

STŘEDA: Řeznická gulášová polévka

XL 150 g Sekaný holandský řízek se sýrem, bramborová kaše s máslem, kyselá okurka

130 g Pečený vepřový ocásek, žemlové bramborové knedlíky, špenát nebo zelí

450 g Zeleninové rizoto s uzeným sýrem

        

 

ČTVRTEK  Česnečka s bramborem

 

130 g Myslivecký míchaný guláš / kousek jelena a kousek vepře / , houskové knedlíky

150 g Řecké smažené rybí filé / v obalu ze strouhanky a brambor /, vařené brambory s máslem a petrželkou, studená koprová majonéza

450 g Meruňkové knedlíky z tvarohového těsta s cukrem a tvarohem                  

 

PÁTEK: Slepičí s masem a nudlemi

 

130 g Katův šleh z kuřecího masa lehce pálivý, domácí bramboráčky nebo rýže

450 g Zapečené šunkové flíčky, zeleninový salátek

400 g Míchaný salát s nakládaným sýrem, olivami, pečenými rajčaty….., hořčičná omáčka, pečivo

737 035 737

www.fisergastro.cz