Dovezeme raut i oběd

 

Jídelní lístek od 20.5.2019

Pondělí: Kapustová

   130 g Rozlítaný vepřový ptáček, vařená rýže nebo houskové knedlíky 

130 g Fazole na kyselo s pečeným uzeným a ½ vařeného vajíčka  

450 g Špagety se smetanovými rajčaty, chřestem, česnekem, bazalkou a parmazánem 

 

Úterý: Zabijačková kroupová polévka

240 g Kuře pečené jako kachna, bramborové knedlíky nebo houskové, červené zelí 

130 g Katův šleh s rýží nebo vařeným bramborem 

400 g Italské domácí noky v rukolovém pestu s koriandrem, sýr  

 

STŘEDA : Gulášovka polévka z hlívy ústřičné

130 g Hovězí v koprové nebo křenové omáčce, houskové knedlíky

130 g  Kuřecí prsíčka s bylinkovou krustou a parmazánem, mačkané brambory

450 g BAREVNÝ SALÁT svazeček lusků pečených ve slanině, červená čočka, černá čočka, pečená rajčata, klíčky mungo, ledový salát, pošírované vejce, bílé pečivo

ČTVRTEK : Jarní polévka

130 g Smažený vepřový řízek , okurka nebo smažený sýr , tatarská omáčka vařené brambory

130 g  Čínské masové kuličky v pikantní omáčce, jasmínová rýže

450 g Zapečené italské těstoviny s listovým špenátem, tvarohem, cuketou a smetanovým krémem, sýr  

PÁTEK: : Italská z drcených rajčat

 150 g Sekané grilované řízečky z mletého masa, pečené celé nebo vařené brambory s cibulkou, sázené vejce

 130 g Segedinský guláš z vepřové a uzené plece, houskový knedlík

450 g Zeleninové lečo s vejci a uzeninou, chléb nebo vařené brambory

www.fisergastro.cz