• Jídelní lístek od 21.5. 2018

     

    PONDĚLÍ Rajčatová polévka

    150 g Marinované vepřové žebírko s kostí, pečené sedlácké brambory s cibulí

    450 g Maďarské rizoto z kuřete, okurka a sýr

    450 g Špagety boloňské z masového ragů, parmazán

     

    ÚTERÝ Frankfurtská polévka

    XXL 180 g Steak z vepřové krkovice s vídeňskou cibulkou, vařené nové brambory ve slupce

    130 g Uzená krkovice v bramboráku, zelný salát s křenem

    450g Domácí bramborové šišky se slaninou a zelím

     

    STŘEDA  Zeleninová s rýží

     130 g Smažený vepřový nebo krůtí řízek, vařené brambory, okurkový salát

    400g Mexické fazole s masem pikantní, sekaným vajíčkem, chléb

    450 g Těstovinový salát se zeleninou, kostičkami z fialových brambor, vařeným vajíčkem, sýrem, opečeními krutony

     

    ČTVRTEK Uzená polévka  s kroupami a masem

     130g Hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky

    130 g Kuřecí „rarášci“ v pivním těstíčku, pažitkové brambory s lehce pikantním dipem  

    450 g Lasagne zapečené s rajčaty, listovým špenátem a třemi druhy sýra  

     

    PÁTEK  Zelná polévka s uzeninou

     130 g Segedinský guláš zjemněný smetanou, houskové knedlíky

    450 g Francouzské brambory s uzeninou, kyselá okurka

    400 g Vepřový burger, sázené vejce, sýr, steakové hranolky

     

     


    • S přáním pohodového dne,
      Jaroslav Fišer
      737 035 737
      fisergastro.cz