Dovezeme raut i oběd

 

Jídelní lístek od 21.10.2019

PONDĚLÍ: Kmínová s vejcem

   130 g Kuřecí čína lehce pálivá, vařená rýže

130 g Čočka na kyselo s pečeným uzeným, kyselá okurka

450 g Květákový mozeček, vařené brambory s petrželkou

ÚTERÝ: Polévka zabijačková s kroupami 

150 g Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, dušené zelí

130g  Drůbeží sekaná, bramborová kaše s máslem

400 g Kynuté nočky v meruňkové omáčce

STŘEDA : Bramborová bez hub

130 g Hovězí v koprové nebo křenové omáčce, houskové knedlíky  

130 g  Kuřecí prsíčka s bylinkovou krustou a parmazánem, mačkané brambory

400 g BAREVNÝ SALÁT svazeček lusků pečených ve slanině, červená čočka, černá čočka, pečená rajčata, ledový salát, pošírované vejce, bílé pečivo

ČTVRTEK : Řeznická gulášová

130 g Smažený vepřový řízek, okurka nebo smažené žampiony, tatarská omáčka vařené brambory

450 g Špagety s mletým masem a sýrem

450 g Bramborové placky se škvarkami, zelný salát

PÁTEK: Jarní polévka

 150 g Sekané grilované řízečky z mletého masa, pečené celé nebo vařené brambory s cibulkou

 130 g Segedinský guláš, houskový knedlík

450 g Francouzský zeleninový koláč se sýrem a tvarohem

www.fisergastro.cz