Dovezeme raut i oběd

 

Jídelní lístek od 11.2.2019

Pondělí: Květáková selská

   130 g Jemná kuřecí směs se zeleninou, vařená rýže

130 g Vepřová plec na kmíně, houskové knedlíky nebo rýže

450g Zeleninový talíř, dva druhy sýra, sedlácký salám, vařené vajíčko, ….

Úterý: Vývar z kachny se zeleninou

130 g Výpečky z krůtího a vepřového masa, bramborové knedlíky, špenát nebo zelí  

130 g  Přírodní kuřecí plátek s dušenou zeleninou, vařené brambory

450 g Špagety s filetem z uzené mořské štiky, limetková omáčka s parmazánem        

STŘEDA : Špenátová

130 g Smažený vepřový řízek s kyselou okurkou, nebo smažený sýrový špíz s uzeným masem, s tatarskou omáčkou, vařené brambory

130 g Uzená plec s čočkou na kyselo, ½ vejce, okurka   

450 g Těstovinový salát s čerstvou zeleninou, červenou řepou, kuličkami  z tvarohu a bylinek, …., preclík

ČTVRTEK : Masová s rýží

150 g Vepřové žebírko zapečené se šunkou a sýrem, sázené vejce, pečené nebo vařené brambory.

150 g Katův šleh lehce pikantní, vařená rýže tří barev /parboiled, červená a divoká rýže /   

400 g Borůvkové lívance s tvarohem

PÁTEK: Frankfurtská polévka

130 g Hovězí plátek na smetaně nebo v hříbkové omáčce, houskové knedlíky nebo vařená rýže.

 XXL 200 g Pečené pštrosí vejce, pečené šťouchané brambory, cibulová majonéza

DNES Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ TOTO JÍDLO NEVAŘÍME

www.fisergastro.cz

·