JÍDELNÍ LÍSTEK OD 26.2.2018

 

PONDĚLÍ: Krupicová s vejcem

150 g Marinovaná vepřová kotleta s kostí z grilu, mačkané brambory s pórkem a smetanou

130 g Masové koule v sýrové, vařená těstovinová kolínka

450 g Zeleninové špagety se sušenými rajčaty

 

ÚTERÝ Kyselo z chlebového kvasu

130 g Míchaný guláš na pivě, houskové knedlíky nebo domácí chléb „Strejčkovo kmíňák

XL 200G Dobrá opečená sekaná, bramborová kaše s máslem, zeleninový salát

400g Rýžový salát s kuřecím masem, zeleninou, sýrem, jogurtem a pečivem

 

STŘEDA: Polévka s masovou rýží

450 g Bramborové knedlíky plněné vepřovým masem s cibulkou, špenát nebo kysané zelí

130 g Drůbeží směs po čínsku se zeleninou, vařená rýže

450 g Francouzský sýrový koláč z listového těsta

 

ČTVRTEK. Špenátová polévka

130 g Katův šleh s grilovanou čerstvou zeleninou, vařená rýže nebo vařené brambory

450 g Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka

450 g Tmavá bageta plněná italským salámem se zeleným pepřem, červenou cibulí, zeleným salátem, nedietní omáčkou , … .

 

PÁTEK: Polévka s masem a zeleninou

130 g Kuřízek ze stehna, bramborová kaše, kyselá okurka

130 g Domácí pečený jitrnicový prejt, vařené brambory, křenové zelí

450 g Taštičky plněné brynzou s máslem

 

737 035 737

www.fisergastro.cz